Belépés
Aktuális
Szaktanácsadás
Cégünről
Dokumentumok
Termekeink
Kapcsolat
Bejelentkezés
Bejelentkezés
BELÉPÉS
Cégünkről


Az Agrofor Zala Kft. (jogelődje, az Agrofor Zala Bt.) 1998-ban jött létre családi vállalkozásként a szántóföldi és kertészeti termelők inputanyag-igényeinek kiszolgálására. A tulajdonosi szerkezet azóta sem változott, a korrekt szakmai és gazdasági kapcsolatokon alapuló üzletpolitika eredményeképpen pedig cégünk folyamatosan bővülő partnerkörrel fejlődik évről-évre.

A mezőgazdasági termelés folyamatosságát, a magas szakmai színvonalon való gazdálkodást biztosító nyugodt anyagi hátteret a kezdetektől fogva partnereink igényeihez alakított, rugalmas finanszírozási konstrukcióval segítjük. Termelő partnereink eredményessége iránt elkötelezett integrátorként kölcsönösen előnyös szerződéseken alapuló együttműködés keretében, a termelés költségeinek finanszírozása mellett szakmai segítségnyújtással, rendszeres és folyamatos szaktanácsadással biztosítjuk a közös sikereket.


A termelők kiszolgálása mellett már az alapítást követő első években sor került a kis kiszereléses üzletág építésére, ami mára a Nyugat-Dunántúl meghatározó gazdabolti ellátó kereskedőházává emelte cégünket. Napi és hosszú távú működésünk során a két üzletág tevékenységét a szolgáltatások minőségének, a szállítások rugalmasságának, pontosságának messzemenő figyelembevételével hangoljuk össze. Ennek sikerét az eltérő területeken dolgozó képzett és szakmailag elkötelezett munkatársak precizitása és partnerközpontúsága alapozza meg.


A közel két évtizedes működésünk alatt a tevékenységi köreinket meghatározó gazdasági környezet folyton változott, mindig újabb kihívások elé állítva a cégvezetést és a kollégákat. Büszkék vagyunk rá, hogy a változások közepette vállalkozásunk szilárd alapokon, a piaci folyamatokra rugalmasan reagálva őrzi helyét a piacon és jó hírét a szakmai nyilvánosság előtt.
 

Agrofor Zala
8790 Zalaszentgrót
Balatoni út Ipartelep 1.
06 (83) 560 110